Klassisk massasje

Massasje for rygg, skuldre og nakke:
Denne behandlingen tar for seg et stort område av kroppen fra korsryggen og opp til nakken. Problemområder blir fokusert på og jeg behandler triggerpunkter som gir smerte. Her blir muskulaturen varm og blodsirkulasjonen øker. Smertebringende slagstoffer blir renset ut av kroppen du vil føle deg avslappet etter behandlingen.

Massasje for gravide:
Massasje er godt både for mor og barn og her får kroppen rom til å slappe av. Jeg tilpasser behandlingsbenken med puter og pledd til vi finner en stilling som er behagelig, ofte vil det være når du ligger på siden.

Med ulike grep bearbeider man musklene og gjør dem mykere og mer elastiske. Dette øker sirkulasjonen og stimulerer hormon- og nerveaktiviteten. Klassisk massasje kan være avslappende, behandlende eller forebyggende, alt etter hva klienten ønsker og hva massøren har spesialisert seg på. Grunnprinsippet er å øke blodgjennomstrømningen og tøye muskelfibrene. Man bruker grunnteknikker og begynner alltid med oppvarming av muskulaturen med lange strykende bevegelser i muskelfiberretningen, vanligvis i retning av hjertet.

Energimassasje

Energimassasje er en form for akupunkturmassasje hvor man med raske trykk stimulerer bestemte punkter langs kroppens meridianer. Dette balanserer kroppens energier og gir både en oppkvikkende og avslappende effekt. Energimassasje er en enkel, rask, effektiv og praktisk friskvernsmetode. Perfekt på jobben. Den kan utføres på hvem som helst (gammel som ung), hvor som helst og når som helst (morgen, middag og kveld).

Mikromassasje

Et redskap for smertelindring og helbredelse som ofte har effekt etter en eneste behandling på 15-20 minutter Jeg er kurset av Nordens mest erfarne profiler innen komplementær-medisin Hans Axelson.
Slik forteller Hans Axelsons selv om behandlingen: Det er en mellomting mellom soneterapi og healing, en metode som har vokst frem de siste 10-årene ut fra min erfaring, og som jeg nå vil dele med andre. Man arbeider på sonene på føttene med millimetersmå bevegelser, derav navnet. Men til forskjell fra soneterapi, så behandles kun ett eneste punkt. Først via kraftfulle trykk med tomlene i 3-5 minutter, deretter 5-10 minutter med lettere trykk som rettes opp gjennom kroppen, som setter i gang en energistrøm. Metoden går ut på å sende et signal til kroppens egne selvhelbredende krefter.
Jeg kombinerer alle behandlinger med massasje for økt velvære og et helhetlig resultat.

Kopping

Kopping er en gammel tradisjonell legekunst som igjen er blitt aktuell. . Koppingsmassasje utføres med kopper av ulik størrelse avhengig av hvilken kroppsdel som behandles. Kan anvendes som egen behandling eller er en utmerket kombinasjon med klassisk massasje. Ved hjelp av sugekopper skapes et undertrykk som påvirker bindevevet i muskler og underhud. Blodsirkulasjonen øker og bidrar til å transportere bort slaggprodukter i bindevevet. Kopping kan brukes ved muskelspenninger, senefestebetennelser, cellulitter og for økt velvære. Punktbehandling med de ulike koppene er også effektivt mot smerter.
Ansiktsbehandling med egne glasskopper er en behagelig behandling som øker sirkulasjonen.